Zware schade in Travemünde niet door storm!

Nieuws
29-10-2017 | Door Iep van der Meer

Tijdens de zware storm van afgelopen nacht is er veel schade ontstaan in de haven van Travemünde. De noord-Duitse havenstad werd niet alleen getroffen door heftige rukwinden, maar ook door een dronken heftruckchauffeur die nieuwe auto's in het rond gooide.

Eigenrijder Gerard van der Bij die we in BIGtruck nummer 8 aan het woord lieten in BIGtruck ">(klik hier) meldt op zijn Facebook pagina dat de boot vanuit Zweden maar liefst twee sleepboten nodig had om de haven binnen te komen. Eénmaal van boord bleek de schade aan de Duitse kant. Gloednieuwe personen- en bestelwagens zijn omver gegooid en het was dan ook logisch dat Gerard de conclusie trok dat dit de gevolgen waren van de storm.

Het bleek echter dat de storm ook in het hoofd van een Duitser had toegeslagen. Beneveld door de alcohol leefde hij zich met een zware heftruck uit op geparkeerde nieuwe personenwagens en bestelwagens die op de kade stonden te wachten. 

Dat Gerard de schade aanzag voor stormschade is niet zo gek na zijn ruwe overtocht. Dat dit allemaal door een mafkees met een heftruck veroorzaakt werd verzin je natuurlijk niet..

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
19-01-2018
Dijco.jpg

Waarom toch rijden bij code rood?

De media, de minister én TLN vragen zich af waarom er, ondanks de afgegeven 'Code rood' toch lege vrachtwagens de weg…