Apen achter het stuur: Levensgevaarlijk!

Geplaatst door

Soms vallen ons in de media dingetjes op waar we even niet omheen kunnen. Wat dacht je van dit Youtube filmpje bijvoorbeeld. Wij maken ons druk over het zogenaamde Appen achter het stuur. In India hebben ze hele andere uitdagingen, daar hebben ze namelijk apen achter het stuur, zo blijkt uit deze Youtube video.

De buschauffeur plaatste als grapje een aapje op het stuur van zijn rijdende bus. Omstanders filmden het tafereel en merkwaardig genoeg klaagden de passagiers van de bus niet eens. De problemen voor de chauffeur kwamen pas nadat het filmpje werd gepubliceerd. Overigens stuurt de aap de bus niet zelf. De chauffeur heeft zelf zijn hand nog aan het stuur. 

Het doet me denken aan een rit naar Italië. Daarbij zat de chauffeur al rijdend De Telegraaf te lezen waarbij de krant op het stuur lag. Passagiers van inhalende touringcars waren in schock, maar die zagen niet dat zijn collega onder de krant het stuur stevig vast hield vanaf het bed. Ooit waren dat leuke geintjes, vandaag de dag wordt dat dan gefilmd en wordt het je tot in het graf nagedragen. 

 

Video's