Barre Griekse gaander bij BIGtruckshop Asten!

Geplaatst door

Meestal staan er wel een paar Griekse Scania's bij onze truckshop. Maar zo'n 3-serie als deze wordt zo zoetjes an toch echt zeldzaam! 

Wanneer je ze nog ziet, vallen ze meteen op: Scania's uit de 3-Serie, en dan vooral met hun roffelende veertien liter V8 motor. Zo te zien heeft deze al een beste boodschap gedaan, maar een ritje Griekenland-Nederland is blijkbaar zeker geen probleem. Let op hoe fraai de wielen, ook van de trailer, gepoetst zijn. De kilometerstand konden we niet achterhalen, maar dat zo'n V8 bij netjes onderhoud een lange adem heeft, weten we allemaal. 

De chauffeur moest een paar dagen wachten op retourlading en is inmiddels weer de baan op. Navraag leerde dat deze 143M 450 van bouwjaar 1989 is, dus al bijna dertig jaar oud! Dat betekent dat wanneer de chauffeur via Oostenrijk en Duitsland naar Asten is gekomen, er heel wat maut-muntjes moesten worden afgetikt!

Morgen kun je tijdens ons event nog meer moois zien in Asten, ook van de andere truckmerken. Kijk gerust rond in onze vernieuwde shop.