Geslaagde BedrijfsautoRAI 2015

Geplaatst door

Vanmorgen openden de deuren voor de laatste dag van de BedrijfsautoRAI 2015. Hele drommen mensen stonden al voor de deur en het was even dringen bij de kaartcontrole. Op de beursvloer verdeelde het publiek zich over de hallen en het was al snel erg gezellig.

De bezoekersaantallen liggen beslist stukken hoger dan bij de vorige editie van de BedrijfsautoRAI. In totaal passeerden 55.268 personen de toegangspoorten in Amsterdam. Een getal dat de organisatie en standhouders tevreden stemt. Belangrijker nog is de grote tevredenheid onder de standhouders. Zowel uit de truckwereld als uit de carrosserie- en trailerbranche horen we uitsluitend positieve geluiden. Er is de afgelopen week gewoon enorm goed verkocht en dat stemt tot grote tevredenheid.

Natuurlijk zijn veel deals die in Amsterdam beklonken worden al voorgekookt maar er zijn hier en daar ook hele mooie orders 'uit de lucht komen vallen.' Bij meerdere standhouders horen we dat soort geluiden. Toch horen we ook doorklinken dat dit misschien wel de laatste BedrijfsautoRAI ooit is. Bij een aantal merken horen we geluiden dat ze de volgende keer niet meer mee doen en iedereen zit altijd naar elkaar te kijken. Toch bewijst deze editie dat het kan in Amsterdam. Niet alleen het publiek weet de show te vinden, ook het bedrijfsleven laat zich van de goede kant zien met mooie orders.

Voor een volgende editie hoop ik dat we weer de handen op elkaar krijgen. Zelfs al zou er een aantal truckmerken afhaken, dan nog lijkt deze editie het bestaansrecht te bewijzen van onze nationale bedrijfsautoshow. De trailer- en carrosseriewereld kan dat niet helemaal op eigen kracht, maar wat mogen wij trots zijn op wat die prachtige Nederlandse bedrijven neerzetten!

Video's