Opvallende Renault trucks uit Duitsland

Geplaatst door

Deze twee opvallende Renault Trucks werden niet in Frankrijk maar in Duitsland bedacht. Vooral de gele is een opmerkelijk ding met een audio installatie die zo mogelijk nog harder schreeuwt dan het uiterlijk. De racetruck achtige uitvoering werd bedacht door onze vrienden van MKR Technology uit Tsjechië die ook de trucks van Mammoet Rallysport ontwikkelden en servicen.

De gele trekker is vooral heel luid en volgens de eigenaar heeft deze truck de zwaarste geluidsinstallatie ooit aan boord. Kennelijk is het zo erg dat je gehoorbescherming moet dragen getuige de foto's. Zelf zouden we dan liever het volume wat terugdraaien maar dat is kennelijk niet de bedoeling. Over smaak valt niet te twisten maar onze voorkeur zou dan toch eerder uitgaan naar de race- achtige trekker. Met name de belijning van de zijskirts ziet er bijzonder goed uit door de fraaie wrapping.

Beide Renault Trucks werden op de weg gezet door Dietrich GmbH. De opvallende Renault High-T trucks worden gepresenteerd tijdens de Truck Grand Prix in Duitsland die vam 19 tot en met 21 juli gehouden wordt op de Nürnburgring.