Twee Iveco S-Way lowdeck trekkers voor Jan Tromp

Geplaatst door

Jan Tromp Transportgroep heeft twee Iveco's S-Way aangeschaft. Het gaat om lowdeck trekkers die zijn uitgevoerd in de bekende opvallende huisstijl van de Eindhovense transportgroep. Het mag gezegd worden, die kleuren staan de S-Way erg goed! 

De beide trekkers zijn voorzien van de Cursor 11 motor met 460 pk. Jan Tromp kwam als eigenaar voor het eerst in aanraking met de nieuwe Iveco S-Way tijdens de Iveco Ride & Drive dagen. Daar raakte hij gecharmeerd van de nieuwe truck tijdens een proefrit met een van de demotrucks. Door de komst van de twee Iveco's bestaat het wagenpark nu uit 38 vrachtwagens.

De Iveco S-Way's zijn voorzien van een handbediende, hydraulische GF hefschotel, zodat de chauffeurs zowel hoge als lage trailers kunnen aankoppelen. Daarnaast beschikken de chauffeurs over een geïntegreerde standairco en standkachel, een leren stuurwiel, een lucht geveerde Hi-Comfort chauffeursstoel en een drievoudig verstelbare bijrijdersstoel.

Daarnaast heeft Jan Tromp gekozen voor extra opties zoals verwarmbare en verstelbare buitenspiegels, elektro-hydraulische cabinekanteling, opklapbare zijskirts in cabinekleur en een degelijke omvormer voor het gebruik van een koelkast, laptop en koffiezetapparaat. Bovendien zijn de Iveco S-Way's voorzien van full-LED koplampen, zodat de chauffeurs altijd beschikken over meer dan voldoende zicht op de weg.